• Danseressen boeken feest festival

Referenties

Ginger de Boer – Commercial Operations Manager – Fourcroy

“Vanuit ons bedrijf organiseren wij veel evenementen en beurzen. Met een brede portfolio aan merken is het altijd een uitdaging om hier een passend geheel van te maken. Met de creativiteit van danseressen.nl is ieder evenement een succes. De prachtige dames maken ons evenement compleet. Van hard werkende horeca dames tot mooie modellen. Danseressen.nl is van alle markten thuis.”

Remco Geerinck – Stage manager – Studio TAS

“Als stagemanager voor StudioTAS heb ik al vele jaren het genoegen om met Sera Yosta en haar danseressen te mogen samenwerken. Onder andere op onze feesten zoals Lipgloss, I Love Techno, The Goldparty en festivals zoals Fusion of Dance en Wildness Festival. Het zijn erg goede danseressen en ook echte gastdames. Ze zijn altijd vernieuwend. Elke keer weer zijn ze goed en mooi gekleed in de stijl van het feest, festival of de bijeenkomst. Het zijn harde werkers. Ze zijn erg prettig om mee samen te werken. Er is altijd goed overleg en ze zijn vrolijk en spontaan. Ze zijn ook ruim op tijd aanwezig bij een gebeurtenis. Als de situatie tijdens een feest of festival erom vraagt, passen ze zich prima aan. Ze zijn oplossingsgericht en voelen zich betrokken bij de organisatie. De interactie met het publiek is meer dan top. Bij Sera Yosta en haar danseressen staat Professionaliteit hoog in het vaandel. En dat wel altijd met een welgemeende spontane vrolijke glimlach. “

Hylke Thiry – organisator Sparkling Business

“Altijd een fijne samenwerking. Sera Yosta komt haar afspraken na, is creatief en gaat voor het beste resultaat!”

Rob van ’t Ent

“Op 7 maart 2015 vierde ik mijn 40ste verjaardag en heb ik bij Sera twee danseressen geboekt. De meiden waren zeer vrolijk en hadden een goed voorkomen. Ze danste zowel op house beats als op André Hazes, ze paste zich moeiteloos aan het gevarieerde publiek in de voetbalkantine. Het was een mix van sexy/originaliteit en goed dansen, eigenlijk voor alle leeftijden van 18 t/m 75 jaar! Het maakte echt mijn feestje en zou zeker nog een keer boeken bij Sera!!!”

Reacties zijn gesloten.